Skriv til os
Ring til os
Addresse
Skriv til os
Ring til os
Addresse
Vores butik er rammen om alle de produkter, som vi selv slagter, skære og producerer i vores lille slagtehus. Her finder du hver Torsdag 09.00-17.30, Fredag 09.00-18.00 og Lørdag 09.00-13.00, vores egne koncepter med alt lige fra den simple udskæring til de lækre pølser og færdigretter.
Alt hvad vi sælger i butikken er hjemmelavet og har sin oprindelse i nærområdet. Det kan du læse mere om under vores koncepter, lige såvel som vi gerne fortæller om det når du besøger butikken.
Butikken er en naturlig del af vores slagtehus, men åbningstiden begrænser sig til de to dage, da vi de andre dage slagter og forbereder blandt andet butikken. Kig forbi, så sørger vi for at der er fyldt med lokale lækkerier og godt humør.
Skallebølle Slagtehus A/S har rødder langt tilbage i tiden, forud for tiden i dag, har Egon og Ruth drevet det siden 1982. Siden 2022 har bowlerhatten været i hænderne på Danny Millek, som i dag driver stedet med respekt for tiden og omgivelserne. Som har ændret sig meget siden starten. Dog helt uden af at afvige fra den kvalitet, som forsat skal differentiere Skallebølle Slagtehus fra alt andet på markedet.
Et traditionsrigt foretagende, hvor alle processer fra jord til bord dagligt er på agendaen. Vi både henter dyrene direkte på gården i vores egen lastbil, lige såvel som vi også gerne afliver direkte på gården – naturligvis alt afhængig hvilket forhold der er bedst egnet for dyrene.
Vores kerneopgave er at levere kød af højeste kvalitet til vores kunder, og sikre at denne kvalitet afspejler branchens standarder. Vi værner om vores kunder og tilpasser os konstant udviklingen i branchen. Selvom vi er en mindre virksomhed, lægger vi vægt på at levere personlig service og høj kvalitet frem for alt.
Direktør
Butik
Butik
Kundeordre / Opskæring
Slagteri / Opskæring
Slagteri/Opskæring
Pølsemageri
Slagteri/Opskæring
Slagteri / Opskæring
Salg
Pølsemageri
Slagtning / Opskæring / Pølsemageri
Ungarbejder
Lærling
Lærling
Ungarbejder
Ungarbejder
Ungarbejder
Skallebølle Slagtehus A/S kan spore sine rødder langt tilbage i tiden. Egon og Ruth drev slagteriet siden 1986, men i 2022 overtog Danny Millek stedet. Han driver nu virksomheden med respekt for traditionerne og omgivelserne, og vi er stolte af at føre arven videre i dag.