Edit Content

Skriv til os

Ring til os

Addresse

Skallebølle-logo

Om os - Skallebølle Slagtehus

Butikken

Vores butik er rammen om alle de produkter, som vi selv slagter, skære og producerer i vores lille slagtehus. Her finder du hver Torsdag 09.00-17.30 og Fredag 09.00-18.00, vores egne koncepter med alt lige fra den simple udskæring til de lækre pølser og færdigretter.

Alt hvad vi sælger i butikken er hjemmelavet og har sin oprindelse i nærområdet. Det kan du læse mere om under vores koncepter, lige såvel som vi gerne fortæller om det når du besøger butikken.

Butikken er en naturlig del af vores slagtehus, men åbningstiden begrænser sig til de to dage, da vi de andre dage slagter og forbereder blandt andet butikken. Kig forbi, så sørger vi for at der er fyldt med lokale lækkerier og godt humør.

Skallebølle slagtehus - front aften
Skallebølle slagtehus - butik
Skallebølle slagtehus - historie

Vores historie

Skallebølle Slagtehus A/S har rødder langt tilbage i tiden, forud for tiden i dag, har Egon og Ruth drevet det siden 1986. Siden 2022 har bowlerhatten været i hænderne på Danny Millek, som i dag driver stedet med respekt for tiden og omgivelserne. Som har ændret sig meget siden starten. Dog helt uden af at afvige fra den kvalitet, som forsat skal differentiere Skallebølle Slagtehus fra alt andet på markedet.

 

Et traditionsrigt foretagende, hvor alle processer fra jord til bord dagligt er på agendaen. Vi både henter dyrene direkte på gården i vores egen lastbil, lige såvel som vi også gerne afliver direkte på gården – naturligvis alt afhængig hvilket forhold der er bedst egnet for dyrene.

Mød vores hold

Holdet

Danny Millek

Direktør

Pia Adamsen

Butik

Jette

Butik

Ruth Karlsen

Butik

Finn Knudsen

Slagteri / Opskæring

Lars Johannesen

Slagteri/Opskæring

Mathias Karlsen

Pølsemageri

Claus Bruun

Slagteri / Opskæring

Rene

Slagteri

Tage lundtofte

Slagteri

Jens Peter Hansen

Slagteri

Thomas Grønbæk

Pølsemageri

Kasper

Opskæring / kundeordre

Jonas

Slagteri / Opskæring

Mathias

Lærling

Camilla Rigensborg

Ungarbejder

Andreas Madsen

Lærling

Silke Hansen

Ungarbejder

Mød os i butikken